Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Krentencake
Makkelijke maar overheerlijke cake, komt uit een heel oud kookboekje van dr. oetker (uit 1940 ...
Lees meerKoffie chocolade cake
Dit is zo lekker en makkelijk. Het recept komt van marokko.nl, cuisine
Lees meerZeven soorten koekjes
briuat, lavasqirie koekjes, maizena cornflakes koekjes, cocos koekjes, custardkoekjes, mloeza, chocolade koekjes
Lees meerDrie in de pan – met rozijntjes
Lekkere minipannekoekjes met rozijntjes en bruine basterdsuiker. Lekker voor bij het ontbijt of voor kinderen!
Lees meerAppelkaneelrolletjes
Lekkere appel-kaneelrolletjes, lijken op appelflappen maar dan een ander vormpje!
Lees meer