Recipes from Ingredient: Fruit
Tchekchouka
Tchekchouka, De tomaten ontvellen, halveren en van pitjes ontdoen. Het vruchtvlees in stukjes snijden. De ...
Lees meerApfelstrudel met fotos
Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. ...
Lees meerAppelgebakjes
Appelgebakjes, Balderdeeg laten ontooien en door de helft snijden. De helften klein beetje groter maken ...
Lees meerKnapperige amandelkoekjes El ied recept
Knapperige amandelkoekjes, Eerst moeten de amandelen ontveld en fijngemalen worden. Doe de amandelen een paar ...
Lees meerMakkelijke rijstsalade
Makkelijke rijst salade, echt lekker vooral in de ramadan ik hou veel van salades maar ...
Lees meerMarokkaanse fruitsalade
Marokkaanse fruitsalade, Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in dunne schijfjes snijden in een ...
Lees meerTjap Tjoy met Kip
Tjaptjoi is een Chinees gerecht van gemengde groente. De naam tjaptjoi komt van de twee ...
Lees meerGebakken banaan
Lekkere gebakken banaan in een jasje, De banaan schillen en schuin in dunne plakken van ...
Lees meerYoghurttoetje met appel, kaneel en suiker
Yoghurttoetje met appel, kaneel en suiker, maakte mijn moeder vroeger altijd, is superlekker en makkelijk!
Lees meer