Recipes from Ingredient: Kaneel

Kaneel is een in de keuken gebruikte specerij. Het bestaat uit de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom,. Er bestaan vele varianten, maar de belangrijkste zijn de Ceylonkaneel en de cassia. Cassia is wat branderiger en zoeter dan Ceylonkaneel. Kaneel wordt in stokjes verkocht. Het kaneelpoeder dat in de keuken wordt gebruikt bestaat meestal uit gemalen cassia waar soms wat gemalen kaneel aan toegevoegd is. Het zou dus beter cassia genoemd kunnen worden.

Appelbroodjes

Appelbroodjes

Recept categorie:
Waardering:(3.6 / 5)

Heerlijke broodjes met appelkaneelsmaak!

Lees meer
linzensoep50

Rode linzensoep

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(0 / 5)

licht en makkelijk

Lees meer
dadelkoekjes

Dadelkoekjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Koekjes met dadels; de foto is van ceuta zij heeft de koekje gemaakt en de ...

Lees meer
Chemia

Chemia

Recept categorie:
Waardering:(3.8 / 5)

Ik weet niet of dit ook echt chemia heet? Ik heb het recept ooit eens ...

Lees meer
Chemia

Chemia

Recept categorie:
Waardering:(3.7 / 5)

Ik weet niet of dit ook echt chemia heet? Ik heb het recept ooit eens ...

Lees meer
Harira de nationale Marokkaanse soep

Harira de nationale Marokkaanse soep

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(3.1 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als ...

Lees meer
Marokkaans criossants

Marokkaans criossants

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

Echt aanrader

Lees meer
K3ab leghzal

K3ab leghzal

Recept categorie:
Waardering:(4.7 / 5)

standaard marokkaanse koekjes

Lees meer
Bliget djel zenzlan

Bliget djel zenzlan

Recept categorie:
Waardering:(4.2 / 5)

Views: 113.350 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Amandel-appelbroodjes

Amandel-appelbroodjes

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

Views: 64.744 Deel dit recept met anderen

Lees meer