Recipes from Ingredient: Kaneel
Kaneel is een in de keuken gebruikte specerij. Het bestaat uit de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom,. Er bestaan vele varianten, maar de belangrijkste zijn de Ceylonkaneel en de cassia. Cassia is wat branderiger en zoeter dan Ceylonkaneel. Kaneel wordt in stokjes verkocht. Het kaneelpoeder dat in de keuken wordt gebruikt bestaat meestal uit gemalen cassia waar soms wat gemalen kaneel aan toegevoegd is. Het zou dus beter cassia genoemd kunnen worden.
Marokkaanse Couscous met kipjes (h’mamat)
Couscous is een heerlijk gerecht voor speciale gelegenheden. Couscous is een zeer populair gerecht in ...
Lees meerVlees tajine met groenten
Vooral als hoofdgerecht voor visite wrdt dit vaak gemaakt. Je kan zelf variereren met de ...
Lees meerZelfgemaakte appelflappen (geen bladerdeeg)
Lekkere zelfgemaakte appelflappen, niet altijd met datzelfde bladerdeeg!!
Lees meerCake met appelmoes
Superlekkere cake, dit is echt mijn lievelingscake geworden. Niet te droog, lekker zacht een een ...
Lees meer