Recipes from Ingredient: Kaneel
Kaneel is een in de keuken gebruikte specerij. Het bestaat uit de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom,. Er bestaan vele varianten, maar de belangrijkste zijn de Ceylonkaneel en de cassia. Cassia is wat branderiger en zoeter dan Ceylonkaneel. Kaneel wordt in stokjes verkocht. Het kaneelpoeder dat in de keuken wordt gebruikt bestaat meestal uit gemalen cassia waar soms wat gemalen kaneel aan toegevoegd is. Het zou dus beter cassia genoemd kunnen worden.
Appelkaneelrolletjes
Lekkere appel-kaneelrolletjes, lijken op appelflappen maar dan een ander vormpje!
Lees meerArabische lamsragoût met rijst en gedroogde abrikozen
Heerlijke, hartig-zoete Arabische lamsragout met rijst...
Lees meerSinaasappel schijven
Sinaasappel schijven, Schil de sinaasappels zo dat je ook het witte vel wegsnijd, dus je ...
Lees meerAardappel hashoe voor je rijst
asalaam aleikum, hashoe (vulling) is ook weer zoiets wat op verschillende manieren gemaakt kan worden, ...
Lees meerApfelstrudel met fotos
Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. ...
Lees meer