Recipes from Ingredient: Kruiden
Harira – Marokkaanse soep
Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn ...
Lees meerBroodpannenkoek – Pitabrood
Broodpannenkoek of pitabrood is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, ...
Lees meerTajine met lamslever
Tajine met lamslever, echt een aanrader! ook voor mensen die niet echt van lever houden ...
Lees meerKiptajine met ui en komijn
Kiptajine met ui en komijn, Olie verhitten in een pan kip met een handvol uien, ...
Lees meerGarnale kroketjes
Garnale kroketjes, heerlijk met een salade en frietjes.. Verhit de boter, roer de bloem erdoor ...
Lees meerPita broodje met lamsvlees
Pita broodje met lamsvlees, Een pitabroodje, ook wel shoarmabroodje genoemd, is een plat broodje met ...
Lees meerKip nuggets
kip nuggets, Snij de kipfilets in even grote stukken. Haal ze door de bloem en ...
Lees meerChampignons kaassaus
Champignons kaassaus, Kant-en-klare sauzen krijgen een extra volle smaak als u ze bereidt met melk ...
Lees meer



