Recipes from Ingredient: Olijfolie
Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen. De mensheid is al lang met olijfolie bekend, de oudste gegevens tonen aan dat deze olie al 4000 jaar voor Christus gebruikt werd.
Olijfolie met zongedroogde tomaten
Een paar druppels zijn deze olijfolie geven gebakken kaas of een koude pastasalade een bijzondere ...
Lees meerDorade uit oven
Dorade uit oven, Smeer de dorade van binnen en van buiten goed in met een ...
Lees meerLoebia (witte bonen)
Loebia (witte bonen), Bonen in een pan doen. Tomaten raspen en bij de bonen doen, ...
Lees meerLamsspiesjes met honing en thijm
Lamsspiesjes met honing en thijm, ter gelegenheid van het zondag te vieren Offerfeest een heerlijk ...
Lees meerGebakken sardines gevuld met spinazie
Krokant gebakken dubbele sardines met daartussen een heerlijke vulling van gekruide spinazie.
Lees meerTajine van ossenstaart met uien en kikkererwten
Ossenstaart kennen we van de soep maar ook in een tajine is ossenstaart verrukkelijk.... Dit ...
Lees meerGehakttortilla
Aardappeltortilla's worden doorgaans gemaakt van aardappel, ei en ui maar hieronder vind je een lekker ...
Lees meer