Recipes from Ingredient: Peper
Peper is een in de keuken gebruikte specerij met een zeer scherpe smaak. Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant, Piper nigrum. De hoofdtekst van dit artikel behandelt de zwarte of witte peper; er bestaat ook een geheel ander soort: de rode peper. Onderaan dit artikel staan een aantal andere pepers vermeld. De scherpe smaak van zwarte peperkorrels ontstaat door het bestanddeel piperine.
Grieks slaatje met fetakaas
Grieks slaatje met fetakaas, Snij de tomaten in partjes. Schil éen komkommer, haal de pitten ...
Lees meerHeerlijk Marokkaanse Vistajine
Vis Tajine, Je doet die visjes in een bak en doet er de koriander, knoflook, ...
Lees meerLoempia’s met kip
loempia's met kip, Je kookt de kipfilet in water met een paar stukjes ui en ...
Lees meerEgyptische falaffel
Falafel (Arabisch: فلافل) is een van oorsprong Libanees vegetarisch gerecht bestaande uit gefrituurde balletjes ...
Lees meerGehaktballetjes in tomaten saus
Gehaktballetjes in tomaatsaus + gegrilde paprika, Ontvel de tomaten en snijd het buitenste eraf en ...
Lees meerAardappeltonijnsalade
Aardappeltonijn salade, Kook de aardappels met schil tot ze gaar zijn, haal ze eruit schil ...
Lees meerPasta (penne) bolognese
pasta penne bolognese, Snijd de paprika en de ui in kleine stukjes, rul ze samen ...
Lees meerGrove tapenade van zongedroogde tomaten
Grove tapenade van zongedroogde tomaten. Deze tapenade van zongedroogde tomaten is ook lekker om bij ...
Lees meerPangsits (gevulde wontonvelletjes)
Wontonvelletjes gevuld met vleesvulling, Pel voor de vulling de teentjes knoflook en hak ze fijn. ...
Lees meer