Recipes from Ingredient: Poedersuiker
Poedersuiker of bloemsuiker is tafelsuiker dat heel fijn gemalen is tot een poeder en daarna vaak vermengd wordt met zetmeel om het poedereffect nog te vergroten.
Bossche bollen
Een Bossche bol of sjekladebol (chocoladebol) is een gebakspecialiteit uit 's-Hertogenbosch die wordt gebakken van ...
Lees meerKrichlat gevuld met chocolade
Dit recept heb ik van de beroemde Marokkaanse kokkin Choumicha. Weet niet meer of ik ...
Lees meerAmandelfinanciers
Deze financiers zijn cakejes, maar worden niet op een standaardmanier gemaakt. Er zit bijvoorbeeld geen ...
Lees meerMadline (madeleine)
Heerlijke cakejes in schelpjesvorm! De cakejes zijn afkomstig uit Commercy, een provincie in het noorden ...
Lees meerTiramisu speculoos
Tiramisu is een van oorsprong Italiaans dessert. De naam betekent letterlijk trek mij omhoog, wat ...
Lees meerMini bananenpannenkoekjes
Mini bananenpannenkoekjes, Ik houd van pannenkoeken, pancakes, Marokkaanse baghrir maar ook deze kleine pannenkoekjes met ...
Lees meerChocolade-koffiekoekjes
Lekkere, niet al te moeilijk te maken koffiekoekjes met een vulling en versiering van chocolade....
Lees meer