Recipes from Ingredient: Saffraan
Saffraan is een specerij die gewonnen wordt uit de saffraankrokus, een knolgewas dat behoort tot de familie van de lissen. De oranjerode stampers van deze violetbloeiende plant leveren de zeer kostbare saffraan, die zowel kleur- als smaakstof is. Saffraan zou bovendien een geneeskrachtige werking hebben.
Tajine van visfilet
Tajine van visfilet, Tajine warm maken ui er in met een beetje olie bakken.
Lees meerTortilla met gehakt
Tortilla met gehakt, Je snippert de ui in kleine stukjes samen me paprika.Dat doe je ...
Lees meerTajine met aardappels en prei
Een tajine is een Marokkaans aardewerken stoofpot. De gerechten die ermee gemaakt worden ontlenen er ...
Lees meerVisbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meerHet beroemde Marokkaanse Seffa medfouna met kip
Seffa Medfouna is een beroemde Marokkaanse gerecht waarin saffraan kip, lam of rund verborgen in ...
Lees meerLamsvlees met gedroogde pruimen
Lamsvlees met gedroogde pruimen, eieren, olijven en patatjes
Lees meer