Sojasaus is een gefermenteerde saus, gemaakt van de sojaboon, geroosterd graan, water en zeezout. Gewoonlijk wordt hij gebruikt in de Aziatische keuken en in sommige gerechten uit de Westerse keuken, vooral worcestersaus of maggi.
Waardering:(3.8 / 5)
Macaroni met bechamelsaus
Lees meer
Waardering:(4.2 / 5)
dunne bami met geroosterde kip uit de oven
Lees meer
Waardering:(3.3 / 5)
Views: 39.926 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.4 / 5)
Views: 46.280 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.5 / 5)
bloemkoolschotel met gehakt en bechamelsaus
Lees meer
Waardering:(4.5 / 5)
Views: 39.867 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.7 / 5)
Lekker, makkelijk en snel
Lees meer
Waardering:(4.5 / 5)
Views: 61.385 Deel dit recept met anderen
Lees meer