Chow min met geroosterde kip

2007-01-28
  • Porties : 6
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • voor de kip:
    een hele kip in stukjes gehakt
    5 teentjes knoflook
    flink wat zoete ketjap en een beetje zoute
    zout
    een paar druppels sesamolie
    een stukje verse gember ( peper kan ook) van ong 5 cm
    ev. een beetje zwarte peper
    voor de bami:
    2 pakken chinese mie
    250 gr taugé
    3 a 4 eieren
    donkere sojasaus ( superieur zilver etiket)
    vetsin
    beetje olie

Werkwijze

Stap1

haal de vel van de kip die al in stukjes gehakt is en was m

rasp de knoflook en de gember, voeg hierbij de ketjap, zout, sesamolie en eventueel nog wat zwarte peper

meng het en laat het intrekken ( hoe langer hoe lekkerder)

als je het een tijdje hebt in laten trekken doe het dan op 200C in de oven ongeveer 45 min ( ligt eraan hoe groot je de stukken hebt)

voor de bami:

bereid bami als op het pakje staat

doe een beetje olie in de pan bak hierin de eieren doe er dan de soyasaus en de vetsin bij

goed doorroeren en dan tage en uitgelekte bami bij goed doorelkaar husselen en klaar

je kan er eventueel ook nog wat paksoi doorheen doen

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door fatimayasmina aan 29-01-2007

    deze is ook heel erg lekker ook lekker geproeft ahahaha dank je sjaahida

  2. Geplaatst door sjaahida aan 29-01-2007

    geen dank meid fijn dat je het lekker vond

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.