Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
American pancakes
Deze pannenkoekjes zijn supersimpel en heel snel gemaakt. Je kunt ze bij het ontbijt eten ...
Lees meerSchwarzwalder kirschtorte taart van chocoladebiscuitdeeg met kersen
Deze Schwarzwalder kirschtorte is een overheerlijke taart van chocoladebiscuitdeeg met slagroom, kersen en chocoladeschaafsels. Je ...
Lees meerApfelstrudel met bladerdeeg
Een originele apfelstrudel maak je niet met bladerdeeg, maar deze versie is zeker niet minder ...
Lees meerChocolade-cakerol
Een cakerol lijkt moeilijker te maken dan het in werkelijkheid is. Als je je houdt ...
Lees meer