Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Het beroemde Marokkaanse Seffa medfouna met kip
Seffa Medfouna is een beroemde Marokkaanse gerecht waarin saffraan kip, lam of rund verborgen in ...
Lees meerKaneelbroodjes
Ik weet nog goed dat deze broodjes een van de eerste baksels waren die ik ...
Lees meerVanillekrullen
Deze broodjes zijn heerlijk door de vulling met vanille. Ik heb bereidingsfoto's gemaakt voor het ...
Lees meerKersentiramisu
Voor degenen die mij al langer volgen een oude bekende :) Een heerlijke variatie op ...
Lees meerKoffiecake met koffieglazuur en amandelen recept
Een lekker recept voor een eenvoudige maar heerlijke koffiecake met koffieglazuur. Zelfs koffiehaters en ...
Lees meerGevulde beghrir
Baghrir, pannenkoeken met 'duizend' gaatjes. Een pannenkoek naar Marokkaans recept die aan één kant wordt ...
Lees meerTips voor een perfect gistdeeg – voor brood
Het maken van brooddeeg (zowel voor gewoon brood als kleine broodjes, hartig of zoet) vereist ...
Lees meerLamingtons
Heerlijk luchtige cakejes met een laagje jam, gehuld in chocolade en dan door kokos gerold. ...
Lees meer