Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Feqqas met gekonfijte fruit
Feqqas met gekonfijte fruit, Begin eerst met het klutsen van de eieren samen met de ...
Lees meerGriesmeelpudding met fruit
Griesmeelpudding met fruit, lekker en gezond. Breng de melk met de vanillesuiker aan de kook. ...
Lees meerHoningkoek
Honingkoek, Ik vind ze meestal de volgende dag het lekkerst als de honing er is ...
Lees meerRijsttaart
Rijsttaart, Lekker voor bij de koffie. Smelt de boter in een pan en roer de ...
Lees meerKersenvlaai
Kersenvlaai, Een heerlijke vlaai met kersenvulling. Ik heb hem een tijdjes geleden al 2 keer ...
Lees meerAardbeien-plaattaart
Aardbeien-plaattaart, je kan hierbij je fantasie gebruiken: maak een appelvorm en beleg met partjes appel, ...
Lees meerMarokkaanse harcha
Harcha (ook wel gespeld als harsha) is een Marokkaans gebakken broodsoort gemaakt van griesmeel, boter. ...
Lees meer