Recipes from Ingredient: Uien
De naam ui wordt meestal gebruikt voor Allium cepa, ook de tuinui genoemd. Het is een plant uit de lookfamilie.
Foe yong hai
Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young ...
Lees meerTjap Tjoy met Kip
Tjaptjoi is een Chinees gerecht van gemengde groente. De naam tjaptjoi komt van de twee ...
Lees meerLamsvlees met tomaten
Lamsvlees met tomaten, eten met brood of frietjes en salade. Lekker, makkelijk en snel gerecht.
Lees meerBladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas
Bladerdeeghapjes gevuld met Kip/Groenten of kaas, Lekkere bladerdeeghapjes die je kan vullen naar eigen smaak ...
Lees meerHarira – Marokkaanse soep
Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn ...
Lees meerTajine met lamslever
Tajine met lamslever, echt een aanrader! ook voor mensen die niet echt van lever houden ...
Lees meerKiptajine met ui en komijn
Kiptajine met ui en komijn, Olie verhitten in een pan kip met een handvol uien, ...
Lees meer