Recipes from Ingredient: Zout
Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.
Kipsaté a la Marisah
Kipsaté a la Marisah, lekker met bami, maar ook als je de kip los bakt ...
Lees meerGevulde aubergines met gehakt
Gevulde aubergines met gehakt, dit is echt een heerlijk recept yum yum! We eten het ...
Lees meerMloeie – melwi
Mleoie - Meloui - Melwi, Dit alles bij elkaar mengen behalve bona met lauwe water ...
Lees meerMini pizzatjes
Mini pizaatjes van gehakt, Pitta broodjes door midden snijden tomaten saus erop en dan kaas ...
Lees meerMille feuille met banketbakkersroom
Naar verluidt is de tompoes voor het eerst gemaakt door een Amsterdamse banketbakker. Hij zou ...
Lees meerPaprikasalade
Paprikasalade, heel simpel, maar heel lekker. Je kan de paprika's ook in een oven roosteren, ...
Lees meerKoude Marokkaanse wortelsalade
Koude Marokkaanse wortelsalade, maak de wortelen schoon en kook ze in water met een beetje ...
Lees meerAardappeldonuts
Aardappeldonuts, Heerlijke donuts. Ik heb dit recept een keer van een meid gekregen, volgens mij ...
Lees meerWarme Marokkaanse wortelsalade
Warme Marokkaanse wortelsalade, maak de wortelen schoon en kook ze in water met een beetje ...
Lees meerZa3louk ( Aubergine-salade)
Za3louk ( Aubergine-salade), De aubergines grillen, en laten koelen en het vel verwijderen en in ...
Lees meer