Gehakt broodjes van maan vorm

2008-09-09
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 60m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 kilo meel
    halve pak bona
    beetje zout
    half kilo gehakt
    een blik mais
    een blik erwten
    groene en rode paprika
    een ui
    saffraan
    rode poeder paprika
    ik doe der een zak bami kruiden in voor de smaak en water

Werkwijze

Stap1

Doe de meel in een bak met de boter en zout alles kneden tot een deeg koud water bij doen en een bal vormen in de koelkast doen voor een half uur.

Dan doe je de gehakt in een pan met paprika ui mais erwten paprika poeder saffraan en bami kruiden en zout een beetje he roer je alles bij elkaar. Laten koken tot alles gaar is beetje water bij als het klaar is dan laat je het uit zeefen. Dan pak je de deeg uit rollen pak je een glas maak een vorm de gehakt er in doen.

Dan maak je een maan vorm dan met een vork. Dicht maken dat deeg als je met alles klaar bent, dan met ei boven op smeren en dan in de oven doen tot ze goud bruin zijn.

het is heel simpel en gemakelijk om te maken mijn kinderen vinden het heerlijk

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.6 / 5)

3.6 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.