Gevulde Bladerdeeg met Kip en Spinazie

2009-04-18
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Bladerdeeg
    Spinazie
    kipfilet
    Prei
    Ui
    Wortels
    Verse Peterselie
    Knoflook
    Champions
    Rooie Paprika
    olijfolie
    Kip kruiden
    Zout
    Saffraan
    Marokkaanse kruiden

Werkwijze

Stap1

Snij de Kip file in blokjes, marineer deze met olijf olie, kip kruiden, saffraan marokkaanse kruiden, peterselie, zout, peper, knoflook.

Bak de spinazie met een beetje olijfolie, daarna goed laten uitlekken.
Sij de wortels, champions, ui, prei, paprika in blokjes.
Doe alles in een wok, met olijfloie, peterselie, alle kruiden en de kip file. Als alles gaar is, laat je het goed uitlekken.
Je mag alles bij elkaar mengen, laten afkoelen.

Haal in de tussen tijd de bladerdeeg uit de vriezer.
Vul de bladerdeeg met de mengsel, in de oven en het is klaar.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.5 / 5)

4.5 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (5)

  1. Geplaatst door saartje2009 aan 05-08-2009

    halloo

  2. Geplaatst door sadiye aan 05-08-2009

    hoiiiiii 😀

  3. Geplaatst door Mimi26 aan 23-08-2009

    Hoi….

  4. Geplaatst door charmoula aan 08-12-2009

    haloha

  5. Geplaatst door Mimi26 aan 10-12-2009

    Hoi Charmoula,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.