Hele kip
2013-11-12- Keuken: Marokkaanse
 - Vaardigheidsniveau: Normaal
 - 
				

Toevoegen aan favorieten			 
- Porties : 4
 - Bereidingstijd : 1:30 u
 
Ingrediënten
- kip
- kosbar
- uien
- Tomaat
- Gemberpoeder
- Kurkuma
- saffraan
- Kaneel
- peper
- zout
- gekookt eitje
- gebakken amandelen
- patat
- Olijven
Werkwijze
Stap1
De uien en kosbar en tomaat Even aanbakken dan de kip erin kruiden erbij even bakken daarna tot de helft van de kip water doen en daarna 1 uurtje rustig gaar laten worden daarna even nog onder de gril of oven voor bruin korstje serveer met olijven amandelen patat brood
Gemiddelde waardering
(3.6 / 5)
10 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
- 
			                
Vegetarisch
Nee - 
			                
Lactose
Nee - 
			                
Dieet
Nee - 
			                
Gluten
Nee - 
			                
Kcal
Onbekend - 
			                
Vet
Onbekend - 
			                
Eiwitten
Onbekend - 
			                
Carbohydraten
Onbekend 

						
												
												
												
												
												








