Jumbo choco-pindakoekjes

2006-02-18
  • Porties : 20 stuks
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 250gram zachte boter,inblokjes
    310gram bruine basterdsuiker
    125gram pindakaas
    3tl vanille essence
    2eieren
    310gram bloem
    200gram pinda''s
    250gram pure chocolad,in stukjes

Werkwijze

Stap1

de oven moet op 180 graden.

bedek bakplaten met bakpapier.

1 klop de boter en de suiker tot lichte romige massa.

roer de pindakaas en vanille-essence erdoor.

2 voeg de eieren een voor een toe en klop het mengsel goed.roer de bloem, pinda''s en chocolade erdoor. schep telkens 3 eetlepels deeg op ruimte afstand van elkaar op de bakplaat.

3 bak de koekjes in 15-20 minuten gaar.

makkelijk

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.