Kostebek pasta

2009-09-07
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Voor de cake:
    *4 eieren
    *2 Turkse theeglazen suiker
    *1 eetlepel zonnebloemolie
    *1 vanillesuiker
    *1 bakpoeder
    *3 eetlepels kakao
    *1 waterglas meel
    Voor de cremevulling:
    *3 Turkse theeglazen meel
    *125 gram boter
    *1 liter melk
    *3 theeglazen suiker *1 waterglas geraspte kokosnoot

Werkwijze

Stap1

Maak de cake zoals gewoon.En doe het in een gewone platte ronde vorm kijk maar ong welke grootte.Bak het op 150 35 a 40 min.Maak ondertussen de cremevulling op deze volgorde:Smelt de boter en mix het met de meel op 3 minuutjes op laag vuur.Doe de melk erbij en laat het koken.Daarna de suiker laat paar min pruttelen en als laatst doe je de coconut erbij en roer het om en haal het van het vuur af en laat afkoelen.

Laat de cake afkoelen en snij hem doormidden.Pak een diepe holle kom en bedek die met alminiumfolie endan leg de ene helft cake rustig in de holle kom rustig vormen endan doe je de afgekoelde creme erin endan de andere deel erop en laat de cake zeker voor 3 uurtjes in de koelkast hoe lang hoe beter bak een normale bord en draai de cake om en haal de folie eraf.Als je wilt maak slagroom hoe het op de verpakking staat en smeer het op de taart versier de taart met gemalen pistachenoten, walnoten, cocosnoot enz.

Dames ik kreeg die foto niet van dit recept op de site dus heb ik een andere foto gezet voor de voorbeeld hoe het eruit ziet.Ik zelf maak het met slagroom dat ziet er mooier uit.
Veel succes

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 7
Beoordeel dit recept

7 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

    Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

  • Clafoutis van peren en frambozen

    Clafoutis van peren en frambozen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (22)

  1. Geplaatst door melahat aan 07-09-2009

    ziet er lekker uit ik ben ook turks maar nooit gegeten

  2. Geplaatst door melahat aan 07-09-2009

    ziet er lekker uit ik ben ook turks maar nooit gegeten

  3. Geplaatst door sadiye aan 07-09-2009

    hallo melahat 😀

  4. Geplaatst door melahat aan 07-09-2009

    hallooo :))

  5. Geplaatst door oma aan 09-09-2009

    ziet heeeeeeel lekker uit merci sadiye

  6. Geplaatst door oma aan 09-09-2009

    sallam sadiye hovel ml of graam ziet een de glas merci

  7. Geplaatst door sadiye aan 09-09-2009

    hallo oma er zit 80 gram = is ook 80 ml in een glas 😉

  8. Geplaatst door sadiye aan 09-09-2009

    dat is van een turkse theeglas die 80 gram/80 ml en de waterglas is 220 gram/220 ml oke

  9. Geplaatst door oma aan 09-09-2009

    dankjwel sadiye

  10. Geplaatst door sadiye aan 09-09-2009

    geen dank oma 😉 succes

  11. Geplaatst door nora69 aan 18-09-2009

    hee sadiye die cake ziet er wel lekker uit maar kheb vraagje wat voor cacao poeder? echte of gwn waarmee je chocolade melk mee maakt?

  12. Geplaatst door sadiye aan 18-09-2009

    maak niet uit

  13. Geplaatst door sadiye aan 18-09-2009

    ik heb de echte gebruikt

  14. Geplaatst door Moussie aan 24-10-2009

    De cake moet eruit zien als op de foto? Hij ziet er echt superlekker uit. De cake snij je horizontaal door midden en dan vul je het met het beslag? Of niet?

  15. Geplaatst door sadiye aan 25-10-2009

    ja je doet die gesneden cake in een holle bord endan vul je het op met het beslag endan de andere erop doen je krijgt die vorm want die cake doe er ook hol in het moet wel heel rustig gedaan worden.

  16. Geplaatst door maroccia aan 02-11-2009

    hallo sadiya, wat versta onder een waterglas zo’n 1 als een longdrinkglas??

  17. Geplaatst door maroccia aan 02-11-2009

    heb je deze ook zelf bedacht??

  18. Geplaatst door sadiye aan 03-11-2009

    ik gebruik zo een glas van 220 ml

  19. Geplaatst door mvr soraya8 aan 23-08-2010

    ik snap het niet zo goed, ik wil het zo graag maken. is het cremevulling dat witte ding van binnen en het buitekant hoe zit het ermee. :$ xx

  20. Geplaatst door sadiye aan 23-08-2010

    de cremevulling is dat witte ja en dat bruine deel is de cake ik heb bij de benodigheden opgeschreven de benodigheden voor de cake en voor de cremevulling wat snap je niet?

  21. Geplaatst door mvr soraya8 aan 23-08-2010

    sorry, pff goede morgen ik zie het nu pas hahhaha, x dank je wel

  22. Geplaatst door sadiye aan 23-08-2010

    😀 geen dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.