Sinaasappelkransjes donuts..

2008-07-08
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Sinaasappelkransjes Donuts
    Beslag:
    - 2 Eieren
    - 1 Eidooier
    - 4 eetl. Zonnebloemolie
    - 4 eetl. Sinaasappelsap
    - 3 ? 4 eetl. Geraspte sinaasappelschil
    - 50 gram Suiker
    - 1 pakje Bakpoeder
    - 350 gram Bloem
    Voor de Siroop;
    - 500 ml. water
    - 2 eetl. citroensap
    - 4 eetl. sinaasappelsap
    - 2 eetl. geraspte sinaasappelschil
    - 350 gram Suiker
    - 60 gram Honing
    Verder; Frituurolie om ze erin te frituren en Dompel ze gelijk in de Warme Siroop

Werkwijze

Stap1

Het beslag moet je kneden en laten rijzen, daarna met een roller het deeg uitrollen en met een glas circels uithalen en met een limonade dop in het midden..

Daarna weer laten rijzen..

De sinnasappelkransjes bakken in het frietuurolie.. en ze gelijk in de siroop dompelen

De siroop op een laag pitje laten koken.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.