Zalmkoekjes

2010-12-11
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Voor de koekjes:
    - 350 tot 500 gram aardappelpuree of gekookte aardappels
    - ongeveer dezelfde hoeveelheid zalm uit blik
    - schil van 1/2 citroen
    - zout en peper
    - 1 ei
    Voor Paneren:
    - 2 eieren
    - 100 gr meel (ik gebruik maismeel van AH)
    - boter en olie om te bakken

Werkwijze

Stap1

Koekjes:
Alle ingrediënten voor de koekjes mengen in een kom. Maak hiervan balletjes en druk deze iets plat. Leg ze op een bord en leg ze voor 20 tot 60 min. in de koelkast.

Paneer:
Pak 2 borden doe in het eerste bord 2 eieren losgeklopt. In de andere het meel.

Haal de viskoekjes eerst door de ei en daarna door de meel. Bak de koekjes goudbruin in een koekenpan met olie en boter. Let er wel op dat de boter/olie wel warm is.

Serveren met een salade.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.2 / 5)

3.2 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.