Zalmkoekjes
2010-12-11- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 30m
Ingrediënten
- Voor de koekjes:
- 350 tot 500 gram aardappelpuree of gekookte aardappels
- ongeveer dezelfde hoeveelheid zalm uit blik
- schil van 1/2 citroen
- zout en peper
- 1 ei
Voor Paneren:
- 2 eieren
- 100 gr meel (ik gebruik maismeel van AH)
- boter en olie om te bakken
Werkwijze
Stap1
Koekjes:
Alle ingrediënten voor de koekjes mengen in een kom. Maak hiervan balletjes en druk deze iets plat. Leg ze op een bord en leg ze voor 20 tot 60 min. in de koelkast.
Paneer:
Pak 2 borden doe in het eerste bord 2 eieren losgeklopt. In de andere het meel.
Haal de viskoekjes eerst door de ei en daarna door de meel. Bak de koekjes goudbruin in een koekenpan met olie en boter. Let er wel op dat de boter/olie wel warm is.
Serveren met een salade.
Gemiddelde waardering
(3.2 / 5)
5 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend