Recipes from Ingredient: Paprikapoeder
Paprikapoeder wordt gemaakt van gedroogde en gemalen paprika’s waarvan de pitten verwijderd zijn. Dit zijn niet de bekende blokvormige rode paprika’s, maar van een speciale puntige soort die 12-15 cm lang wordt en die hun smaak alleen goed ontwikkelen in een vrij warm klimaat. Deze soort is familie van de Spaanse peper maar milder van smaak. Hoe lichter de paprika's van kleur zijn, hoe beter de kwaliteit van het poeder wordt.
Mhansha met visvulling recept met bereidingsfoto’s
Het recept van Mhansha met visvulling. Je kan verschillende soorten gebruiken. De vulling is dezelfde ...
Lees meerTagliatelle pasta met kipfilet en champignons
Het recept van tagliatelle pasta met kipfilet en champignons. Tagliatelle is een Italiaanse pasta uit ...
Lees meerHartige broodjes met gehaktvulling heerlijk zacht en luchtig
Deze hartige broodjes met gehaktvulling maakte ik jaren geleden voor het eerst naar een recept ...
Lees meerHeerlijke Marokkaanse aardappelkoekjes Maakouda
Deze heerlijke Marokkaanse aardappelkoekjes - Maakouda zijn simpel te maken en weer een leuke variatie ...
Lees meerTraditionele Marokkaanse Tajine met kipgehakt in zoete saus
Het recept van een heerlijke traditionele Marokkaanse tajine met kipgehakt en zoete saus. Iets anders ...
Lees meerBloemkoolnuggets – bloemkoolkoekjes uit de oven met kaas
Ik hoor je denken, Bloemkoolnuggets??? Het zijn een soort bloemkoolkoekjes uit de oven met (uiteraard) ...
Lees meerLoempiapakketjes met kipvulling
Loempiapakketjes waren vorig jaar DE trend in de ramadan. Ook dit jaar zie ik ze ...
Lees meerItaliaanse tagliatelle met kipfilet en champignon-roomsaus
Italiaanse tagliatelle is een heerlijke pastavariatie, met zelfgemaakte roomsaus en heerlijk gebraden kipfilet. Ik maak ...
Lees meerGeroosterde paprika
Geroosterde paprika is zo makkelijk en zo heerlijk! Velen kopen deze uit pot, maar daarmee ...
Lees meerTraditionele Marokkaanse couscous met groenten en kip
Dit recept van couscous met groenten en kip is voor 6 tot 10 personen. Couscous is ...
Lees meer