Appelcake met kaneel

2013-03-25
  • Porties : 5
  • Bereidingstijd : 60m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - Bladerdeeg op je vorm mee te bedekken.
    - Verder heb je nodig:
    - 3 eieren
    - 150 gr bruine suiker
    - koffielepeltje kaneel
    - 150 ml olie
    - 150 ml melk
    - ongeveer 200 gr zelfrijzende bloem of 200 gr gewone bloem
    - 1/4 zakje bakpoeder
    - 1 appel in stukjes
    - wat suiker en kaneel om erop te strooien

Werkwijze

Stap1

Klop de eieren op met de bruine suiker en voeg de kaneel toe.

Hierna voeg je de olie en klop je alles schuimig. Nu de melk en klop nog eens 3 min.

Voeg de bloem toe en mix alles goed dat er geen klonters blijven.

Giet dit in je bakvorm die al bekleed is met bladerdeeg.

Gooi er de appelstukjes op en bestrooi met suiker en kaneel.

Bakken in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 40 min.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.7 / 5)

3.7 5 7
Beoordeel dit recept

7 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

    Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

  • Knapperige gezonde salade

    Knapperige gezonde salade

  • Mosselen met risotto rijst en olijven

    Mosselen met risotto rijst en olijven

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Cappuccino biscuit met boterroom vulling en chocolade topping

    Cappuccino biscuit met boterroom vulling en chocolade topping

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door paola aan 02-04-2017

    Hallo ik ben paola
    doe je gewoon iets van die dingen
    meer doet je goed
    groetjes van paola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *