Kanobroodjes

2009-03-14
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 3 ½ glas meel (kleine limonade glas)
    1 zakje bakpoeder
    theelepel zout
    5 eetlepels kwark (op gevoel)
    150 gr zacht boter

Werkwijze

Stap1

Vermeng alle ingediende met elkaar en kneed hiervan een soepels deeg.

Voor vulling:
250 g feta
1 ei
4 plakjes hindi beleg worst.
feta losprakken en vermengen met gesneden worst en ei.

Deeg in middenmatige bollen verdelen door meel halen en met je hand platdrukken in vorm van kano

Fetamengsel op deeg verdelen dan de punten van broodjes dicht vouwen. Op een beklede bakplaat leggen zijkantjes van broodjes nat maken met een beetje melk.

Dan in een voorverwarmde oven ongeveer 20 a 25 minuten gaar bakken.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.7 / 5)

3.7 5 9
Beoordeel dit recept

9 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.