Kanobroodjes

2009-03-14
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m

Ingrediënten

  • 3 ½ glas meel (kleine limonade glas)
    1 zakje bakpoeder
    theelepel zout
    5 eetlepels kwark (op gevoel)
    150 gr zacht boter

Werkwijze

Stap1

Vermeng alle ingediende met elkaar en kneed hiervan een soepels deeg.

Voor vulling:
250 g feta
1 ei
4 plakjes hindi beleg worst.
feta losprakken en vermengen met gesneden worst en ei.

Deeg in middenmatige bollen verdelen door meel halen en met je hand platdrukken in vorm van kano

Fetamengsel op deeg verdelen dan de punten van broodjes dicht vouwen. Op een beklede bakplaat leggen zijkantjes van broodjes nat maken met een beetje melk.

Dan in een voorverwarmde oven ongeveer 20 a 25 minuten gaar bakken.

Deel dit recept met anderen
Recept categorie: Tags:, , Ingrediënten: , , , , , ,
Gemiddelde waardering

(3.6 / 5)

3.6 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Gerolde en gevulde msemmen recept

    Marokkaanse gerolde en gevulde msemmen – rghayef recept

  • Ensaimadas - Spaanse opgerolde zachte en luchtige zoete broodjes

    Ensaimadas – Spaanse opgerolde zachte en luchtige zoete broodjes -video

  • Zelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten - video

    Zelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten – video

  • Mini broccoli taartjes - quiches van 12 cm met room

    Mini broccoli taartjes – quiches van 12 cm met room

  • Appelbeignet een heerlijke gefrituurde appelflap

    Appelbeignet een heerlijke gefrituurde appelflap

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *