Kanobroodjes

2009-03-14
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 3 ½ glas meel (kleine limonade glas)
    1 zakje bakpoeder
    theelepel zout
    5 eetlepels kwark (op gevoel)
    150 gr zacht boter

Werkwijze

Stap1

Vermeng alle ingediende met elkaar en kneed hiervan een soepels deeg.

Voor vulling:
250 g feta
1 ei
4 plakjes hindi beleg worst.
feta losprakken en vermengen met gesneden worst en ei.

Deeg in middenmatige bollen verdelen door meel halen en met je hand platdrukken in vorm van kano

Fetamengsel op deeg verdelen dan de punten van broodjes dicht vouwen. Op een beklede bakplaat leggen zijkantjes van broodjes nat maken met een beetje melk.

Dan in een voorverwarmde oven ongeveer 20 a 25 minuten gaar bakken.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.6 / 5)

3.6 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

    Baghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

  • Batbot ftira khoubz de ma9la

    Babot Ftira of khoubz de ma9la

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie Recept

    Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie Recept

  • Thuis gemaakte zachte bagels met sesam

    Thuis gemaakte zachte bagels met sesam

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *