Recepten uit gang: Hoofdgerecht
Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.
Tajine van zoete kip met uien en rozijnen
Recept van een van de traditionele Marokkaanse gerechten, namelijk Tajine van zoete kip met uien ...
Lees meerLoubia Marokkaanse witte bonen met kalfsvlees in tomatensaus
Het recept van Loubia Marokkaanse witte bonen met kalfsvlees in tomatensaus. Is makkelijk te maken ...
Lees meerMarokkaanse kipovenschotel met groenten Recept
Deze kipovenschotel is een leuke variant op bijvoorbeeld een tajine of marmita. Ik noem dit ...
Lees meerMarokkaanse Tajine met vlees en groenten
Ik had al tijden geen echte Marokkaanse Tajine met vlees en groenten meer gemaakt, dat ...
Lees meerVegetarische quiche met broccoli en courgette
Het recept van vegetarische quiche met broccoli en courgette. Een quiche is een hartige open ...
Lees meerGezonde gegrilde kip gegarneerd met gesmolten mozzarella
Makkelijke, gezonde, gegrilde kip margherita gegarneerd met gesmolten mozzarella, pesto, en tomaten basilicum.
Lees meerGoulash een heerlijk Hongaars nationaal winters gerecht
Gisteren maakte ik Hongaarse Goulash, een stoofgerecht met rundvlees, paprika en aardappel. Je eet het ...
Lees meerHet Paella recept van kip gamba’s en zeevruchten
Het eerste Valenciaanse paella recept stamt uit de 18e eeuw. Dit gerecht stond voorheen bekend als ...
Lees meerMrouzia een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken
Mrouzia is een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken. Het gerecht wordt bereid in een ...
Lees meerTraditionele Marokkaanse Seffa van vermicelli recept
Gedurende mijn tijd dat ik in Marokko heb gewoond heb ik dit gerecht veel gegeten ...
Lees meer