Recepten uit gang: Hoofdgerecht
Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.
Heerlijke Marokkaanse Tajine met lam en courgette
Heerlijke Marokkaanse Tajine met lam en courgette. Heb je geen tajine dan kun je dit ...
Lees meerPastaovenschotel met kip en spinazie recept
Het werd weer eens tijd voor een nieuw pastarecept en voor een nieuw ovenschotelrecept. Een ...
Lees meerMhansha met visvulling recept met bereidingsfoto’s
Het recept van Mhansha met visvulling. Je kan verschillende soorten gebruiken. De vulling is dezelfde ...
Lees meerTagliatelle pasta met kipfilet en champignons
Het recept van tagliatelle pasta met kipfilet en champignons. Tagliatelle is een Italiaanse pasta uit ...
Lees meerKipbestilla – Marokkaanse pastei van kip en filodeeg
Ik denk dat ik de afgelopen tijd de meeste verzoekjes heb gehad voor dit recept, ...
Lees meerKipbriwat – filodriehoekjes met kipvulling
Deze kipbriwat zijn echte traditionele Marokkaanse hapjes. Het zijn heerlijke pakketjes van filodeeg met een ...
Lees meerTraditionele Marokkaanse Tajine met kipgehakt in zoete saus
Het recept van een heerlijke traditionele Marokkaanse tajine met kipgehakt en zoete saus. Iets anders ...
Lees meerItaliaanse tagliatelle met kipfilet en champignon-roomsaus
Italiaanse tagliatelle is een heerlijke pastavariatie, met zelfgemaakte roomsaus en heerlijk gebraden kipfilet. Ik maak ...
Lees meerSpaanse Paella met grote garnalen en drumsticks in een paella pan
Daar is dan het recept waar jullie het meest om gevraagd hebben, Spaanse Paella! Om ...
Lees meerMarokkaanse gerolde en gevulde msemmen – rghayef recept
Dit is een andere variatie van een gevulde msemmen. Het lijkt ingewikkeld maar het valt ...
Lees meer