Recepten uit gang: Hoofdgerecht
Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.
Krokante kip met olijven en ingemaakte citroen
Krokante kip met olijven en ingemaakte citroen Views: 16.084 Deel dit recept met anderen
Lees meerTonijn biefstuk met tuinbonen en marokkaans gekruide aardappelen
Views: 15.220 Deel dit recept met anderen
Lees meerKip met rijst uit Libanon
Ik las in een reisblad over een reis naar Beiroet. De schrijver had er zulke ...
Lees meerLamsvlees met gedroogde pruimen
Lamsvlees met gedroogde pruimen, eieren, olijven en patatjes
Lees meerVisbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meerMosseltajine met worteltjes
Ben je een fan van zeevruchten, dan is deze tajine misschien wel iets voor jou.....
Lees meer