Recepten uit gang: Hoofdgerecht
Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.
Lamsvlees met gedroogde pruimen
Lamsvlees met gedroogde pruimen, eieren, olijven en patatjes
Lees meerVisbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meerMosseltajine met worteltjes
Ben je een fan van zeevruchten, dan is deze tajine misschien wel iets voor jou.....
Lees meerTajine van geitenvlees met zoete aardappelen
Geitenvlees wordt eigenlijk niet zoveel gegeten in Nederland, maar het is erg lekker en vooral ...
Lees meerDorade vis in de oven met champignons of garnalen
Heerlijke dorade vis in de oven met champignons of garnalen. Dit recept is op basis van ...
Lees meer