Recepten uit gang: Hoofdgerecht
Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.
Kalinti – karan – karantika
Kalinti - karan (ook wel karan in Oujda of karantika / garantita in Algerije) is ...
Lees meerSnel gemaakte Pizza
Pizza (snel klaar te maken), dit voor de werkende moeders onder ons die niet veel ...
Lees meerCouscous met kip
Couscous met kip. Heerlijk gerecht voor speciale gelegenheden. In de landen van Noord-Afrika wordt couscous ...
Lees meerDoradovis uit de oven in een garnalensaus
Doradovis uit de oven in garnalensaus, Alles in een teiltje doen en de vis hiermee ...
Lees meerTajine van visgehaktballetjes in tomatensaus
Lekker en gezond Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus. Deze visballetjestajine kan je maken met elke ...
Lees meerTajine van ossenstaart met uien en kikkererwten
Ossenstaart kennen we van de soep maar ook in een tajine is ossenstaart verrukkelijk.... Dit ...
Lees meerKiptajine uit Essaouira
Een heerlijke tajine volgens een recept uit de Marokkaanse vissersplaats Essaouira aan de Atlantische Oceaan......
Lees meer