Recipes from Ingredient: Kaas
Kaas is een voedingsmiddel gemaakt van melk. Bij het maken van kaas worden de vaste stoffen in de melk gescheiden van het vocht. Er wordt aan de kaas stremsel, zuursel en zout toegevoegd tijdens de bereiding. Kaas bevat, naast de hoofdbestanddelen dierlijk vet en eiwit, veel calcium en vitamines A, B en D.
Rösti-ovenschotel met zalm
Ik gebruik niet vaak pakjes en zakjes of voorgekookte/gebakken dingen, maar rösti koop ik wel ...
Lees meerMini Quiches met zalm
Deze mini quiches zijn zo heerlijk. Ze zijn ideaal voor de ramadan. Ook als ze ...
Lees meerMarokkaanse dikke groentensoep met kip
Een heerlijke dikke groentensoep, gemaakt met een heleboel verschillende groenten en kip.
Lees meerGepaneerde pannenkoeken met garnalen en kaas
Lekkere gevulde en daarna gepaneerde pannenkoeken....... een traktatie!
Lees meerBananen – Pindakaas smoothie
Beetje vreemde combinatie misschien; bananen en pindakaas, maar toch een smoothie die ik je kan ...
Lees meerMiniquiches met kip en feta
Deze quiches zijn zo lekker, ik maak ze elk jaar met de ramadan. Je kunt ...
Lees meerKaasuibroodjes laten je huis heerlijk ruiken
Deze kaasuibroodjes laten je huis heerlijk ruiken wanneer ze in de oven staan. Gebruik hiervoor ...
Lees meerKip rollatini
Gevulde kipfilet met Ricotta (maar kan net zo goed met Philedelphia ? ) en spinazie ...
Lees meerMaantjes met kipgehakt
Het idee en deegrecept heb ik van Cuisine la Nima. (deegrecept ietsie aangepast)
Lees meer