Recipes from Ingredient: Kruiden

Filodeeg met spinazie, kip en fetakaas

Filodeeg met spinazie, kip en fetakaas

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Filodeeg met spinazie, kip en fetakaas, haal de goedkoopste spinazie, dat is de enige spinazie ...

Lees meer
Ma3koeda - maakouda

Ma3koeda – maakouda

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

Ma3koeda, Maakouda is snel te maken. Het kan gegeten worden als voorgerecht of bijgerecht. Wat ...

Lees meer
Groente-kiploempia

Groente-kiploempia

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.1 / 5)

Groente-kiploempia, Kook de kipfilet gaar en pluk/trek hem uit elkaar in kleine stukjes. Doe wat ...

Lees meer
Apfelstrudel

Apfelstrudel met fotos

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. ...

Lees meer
Lakrasem - krissat

Lakrasem – krissat

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.5 / 5)

Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar ...

Lees meer
Mini msemmen - rghayef

Mini msemmen – rghayef

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.3 / 5)

Mini Msemmen - Rghayef, Vermeng het meel met de griesmeel en het zout. Voeg beetje ...

Lees meer
Appelgebakjes

Appelgebakjes

Recept categorie: , ,
Waardering:(3.9 / 5)

Appelgebakjes, Balderdeeg laten ontooien en door de helft snijden. De helften klein beetje groter maken ...

Lees meer
Samosa's gevuld met gehakt en rijst

Samosa’s gevuld met gehakt en rijst

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

Samosa's gevuld met gehakt en rijst, De originele samosa's worden gebakken in olie, maar persoonlijk ...

Lees meer
Mhansha van vis

Mhansha van vis

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.6 / 5)

Mhansha van vis, De calamar snij je in stukjes van anderhalf cm ongeveer, de reuzengarnalen ...

Lees meer
Knapperige amandelkoekjes

Knapperige amandelkoekjes El ied recept

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Knapperige amandelkoekjes, Eerst moeten de amandelen ontveld en fijngemalen worden. Doe de amandelen een paar ...

Lees meer