Recipes from Ingredient: Mascarpone
Mascarpone is een soort kaas, die voor het eerst voor kwam rond 1600 in Lombardije in Noord-Italië, ten zuidwesten van Milaan. Sommigen zeggen dat de naam uit "mas que bueno" kwam uit de tijd dat Spanje Italië overheerste. Mascarpone wordt gemaakt van lichte room die door de toevoeging van wijnsteenzuur een dik, rijk, romig en smeerbaar product wordt.
Biscuit Rolcake zonder oven binnen 10 minuten klaar
Het recept van Biscuit Rolcake zonder oven, binnen 10 minuten klaar. Ik hoop dat het ...
Lees meerOreo taart
De Oreo-koekjes hebben over de jaren een cultstatus bereikt. Er bestaan talloze recepten waarin ze ...
Lees meerMini cheesecakes met witte chocolade en frambozen
Ooooh deze cheesecakes klinken te mooi om waar te zijn, witte chocolade en frambozen, kan ...
Lees meerMacaroni met rivierkreeftjes
Macaroni met rivierkreeftjes, Een makkelijk en lekker gerecht voor pastaliefhebbers. De rivierkreeftjes geven een extra ...
Lees meerAardbeientiramisu
Aardbeientiramisu, Pureer 300 g aardbeien en snij 200 g aardbeien in plakjes. Breng de puree ...
Lees meerKersentiramisu
Voor degenen die mij al langer volgen een oude bekende :) Een heerlijke variatie op ...
Lees meerTiramisu speculoos
Tiramisu is een van oorsprong Italiaans dessert. De naam betekent letterlijk trek mij omhoog, wat ...
Lees meer