Recipes from Ingredient: Peterselie

Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.

Harira met bruine linzen

Harira met bruine linzen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men ...

Lees meer
Zalmsalade

Zalmsalade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Zalmsalade, Eieren hard koken, laten schrikken en laten afkoelen en pellen. Blik zalm afgieten. Graatjes ...

Lees meer
Tomatensoep - Harira

Tomatensoep – Harira

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.8 / 5)

Lekkere Marokkaanse gevulde soep (Harira). Variaties genoeg, ik zal ook nog andere recepten van tomatensoep ...

Lees meer
Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...

Lees meer
Gevulde kip met rijst uit de oven

Gevulde kip met rijst uit de oven

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.1 / 5)

gebraden kip gevuld met rijst. lekker als voorgerecht maar ook als hoofdgerecht!

Lees meer
Lahmacun - Turkse pizza

Turkse pizza – Lahmacun

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Lahmacun, in Nederland ook bekend als Turkse Pizza, is een traditioneel oosters gerecht. Het heeft ...

Lees meer
Gebraden gehakt met  tapenade (van mmu)

Gebraden gehakt met tapenade (van mmu)

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(4.8 / 5)

Gebraden gehakt met tapenade, Recept van mmu. Ik maak dit om op stokbrood te ...

Lees meer