Recipes from Ingredient: Peterselie
Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.
Gehaktballetjes in tomaten saus
Gehaktballetjes in tomaatsaus + gegrilde paprika, Ontvel de tomaten en snijd het buitenste eraf en ...
Lees meerLoempia’s met kip
loempia's met kip, Je kookt de kipfilet in water met een paar stukjes ui en ...
Lees meerPaella met kip en garnalen
Paella met kip en garnalen, Lekker met een gemengde salade met tomaat en olijven. bak ...
Lees meerEgyptische falaffel
Falafel (Arabisch: فلافل) is een van oorsprong Libanees vegetarisch gerecht bestaande uit gefrituurde balletjes ...
Lees meerMsemen gevuld met kip
Lekker Mesemen/Rghayef gevuld met heerlijke pikante kip. Msemen is een traditionele marokkaanse pannenkoek waarvan de ...
Lees meerMarokkaanse tomaten paprika salade
Marokkaanse Tomatensalade voor 4 personen, Lekker bij couscous en lamsvlees of kip. Doe er tonijnstukken ...
Lees meerTapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen
Champignons schoonborstelen. Bouillon aan de kook brengen. Champignons 3 min. koken en uit bouillon nemen. ...
Lees meerCoquillage gevuld met vis
Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als ...
Lees meerTagliatelle met kip en champignon roomsaus
Tagliatelle met kip en champignon roomsaus voor pastaliefhebbers. Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ...
Lees meerTomatensoep met kikkererwten en stokbrood
Tomatensoep is een soep op basis van tomaten en eventueel andere groenten, gehaktballetjes of rundvlees, ...
Lees meer