Recipes from Ingredient: Sambal

Sambal is de Maleisische en Indonesische naam voor een condiment en ingrediënt dat, traditioneel gezien, bestaat uit gemalen Spaanse pepers, in Indonesië cabe of lombok genoemd en zout, maar er zijn allerlei varianten waarbij ook azijn, gebakken uien, gefermenteerde garnalen, suiker en allerlei specerijen toegevoegd worden.

Boerenomelet

Boerenomelet

Recept categorie:
Waardering:(4.2 / 5)

Een lekker en makkelijk ommelet

Lees meer
Bonenschotel - loebia

Bonenschotel – loebia

Recept categorie:
Waardering:(4.2 / 5)

lekkere bonen in een tomatensaus

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Paelia rijst met vis

Recept categorie:
Waardering:(3.3 / 5)

spaans Marokkaans recept

Lees meer
Visbastilla

Visbastilla

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

Bastilla gevuld met vis.

Lees meer
Roerbakmie met garnalen

Roerbakmie met garnalen

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(5 / 5)

Ik doe bij de garnalen altijd Kousenband ( kan je kopen bij de toko ) ...

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gehaktballen in satesaus

Recept categorie:
Waardering:(5 / 5)

Gehaktballen in satésaus, Lekker met witte rijst en gebakken groentes.

Lees meer
Gevulde paprika

Gevulde paprika

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.1 / 5)

Gevulde paprika, bak de uien, paprika kosbar de hete peper tot een charmila dan gooi ...

Lees meer
Samosa's gevuld met gehakt en rijst

Samosa’s gevuld met gehakt en rijst

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

Samosa's gevuld met gehakt en rijst, De originele samosa's worden gebakken in olie, maar persoonlijk ...

Lees meer
Mhansha van vis

Mhansha van vis

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.6 / 5)

Mhansha van vis, De calamar snij je in stukjes van anderhalf cm ongeveer, de reuzengarnalen ...

Lees meer
Gebakken garnalen

Gebakken garnalen

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Gebakken garnalen, ik serveer deze garnalen meestal met gebakken vis en charmila en soms gebruik ...

Lees meer