Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Apfelstrudel met fotos
Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. ...
Lees meerLakrasem – krissat
Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar ...
Lees meerSigaar; bamboekoekjes
Sigaar; Bamboekoekjes, Dit is een recept van Choumicha, zij heeft het afgelopen zaterdag gemaakt.
Lees meerZoete broodjes
Zoete broodjes, Lekkere voor bij de koffie. Dit zijn echt heerlijke broodjes, je moet er ...
Lees meerVietnamese loempia’s
Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een ...
Lees meerFoe yong hai
Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young ...
Lees meerGebakken banaan
Lekkere gebakken banaan in een jasje, De banaan schillen en schuin in dunne plakken van ...
Lees meerRonde marmercake
Ronde marmercake, heerlijke en makkelijke cake! Mix de eieren met de suiker en vanillesuiker schuimig. ...
Lees meer