Recipes from Ingredient: Zout
Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.
Marokkaanse gerolde en gevulde msemmen – rghayef recept
Dit is een andere variatie van een gevulde msemmen. Het lijkt ingewikkeld maar het valt ...
Lees meerGeroosterde paprika
Geroosterde paprika is zo makkelijk en zo heerlijk! Velen kopen deze uit pot, maar daarmee ...
Lees meerTraditionele Marokkaanse couscous met groenten en kip
Dit recept van couscous met groenten en kip is voor 6 tot 10 personen. Couscous is ...
Lees meerEnsaimadas – Spaanse opgerolde zachte en luchtige zoete broodjes -video
Toen wij jaren geleden op vakantie waren op Menorca (eiland naast Mallorca) at ik regelmatig ...
Lees meerRecept van grote Marokkaanse Tajine met visballetjes
Deze grote Marokkaanse Tajine met visballetjes is voor ongeveer 5 personen. Maak eerst de visfilet ...
Lees meerLibanese Falafel lekker krokant en samenhangend
Hier is dan de eerste van Ellouisa's Requests, recepten waar veel naar gevraagd is. Ik ...
Lees meerZelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten – video
Ik gebruik al jaren zo min mogelijk pakjes, zakjes en mixjes in de keuken. Nu ...
Lees meerHeerlijke Kipbitterballetjes die goed smaken met een dipsausje
Heerlijke Kipbitterballetjes die goed smaken met een dipsausje. Ik had nu mayonaise met chilisaus ...
Lees meerMarokkaanse Vistajine met roodbaarsfilet of andere visfilets
Vandaag een heerlijke Marokkaanse Vistajine gemaakt, met roodbaarsfilet, aardappel, paprika en olijven. Je kunt hier ...
Lees meerMini broccoli taartjes – quiches van 12 cm met room
Recept voor 5 mini broccoli taartjes (quiches) van 12 cm doorsnede. Ze waren echt héérlijk! ...
Lees meer