Recipes from Ingredient: Zout
Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.
Foe yong hai
Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young ...
Lees meerTjap Tjoy met Kip
Tjaptjoi is een Chinees gerecht van gemengde groente. De naam tjaptjoi komt van de twee ...
Lees meerChinese mihoen
Mihoen is een dunne, Chinese noedel, gemaakt van rijstbloem. Het is ook bekend onder de ...
Lees meerGebakken banaan
Lekkere gebakken banaan in een jasje, De banaan schillen en schuin in dunne plakken van ...
Lees meerLamsvlees met tomaten
Lamsvlees met tomaten, eten met brood of frietjes en salade. Lekker, makkelijk en snel gerecht.
Lees meerRonde marmercake
Ronde marmercake, heerlijke en makkelijke cake! Mix de eieren met de suiker en vanillesuiker schuimig. ...
Lees meerTajine met kip en groenten
Tajine met kip en groenten, Met warm knapperig brood eten, je kunt er een simpele ...
Lees meerDonuts besmeerd met honing en bestrooid met kokos
Donuts, dit donuts recept is het enige dat bij mij goed lukt en dat ook ...
Lees meerBroodpannenkoek – Pitabrood
Broodpannenkoek of pitabrood is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, ...
Lees meer