Recepten van deze keuken: Nederlandse
De Nederlandse keuken is met name geïnspireerd door het landbouw- en veeteeltverleden van Nederland. Alhoewel de keuken per streek kan verschillen met specifieke producten, is er een aantal typisch Nederlandse gerechten en ingrediënten. Nederlandse gerechten zijn vaak stevig en voedzaam, afgestemd op de overwegend fysieke werkzaamheden die de Nederlander in het verleden deed. De Nederlandse keuken staat open voor invloeden van buitenaf. Aan het koloniale verleden zijn veel gerechten met een Indische of Surinaamse oorsprong ontleend en ook uit de Franse, Italiaanse, Griekse, Duitse en Spaanse keuken zijn gerechten en/of ingrediënten overgenomen.
Volkoren cake met rozijnen
Gezonde volkoren cake met rozijnen, krenten, cranberry's, gember en mandarijnen. Erg lekker als je ze ...
Lees meerPerzikcake recept ook voor frambozen of abrikozencake
Deze perzikcake is best gemakkelijk om te maken. Kun je geen perziken meer vinden of ...
Lees meerRecept van heerlijke chocoladetruffels
Recept van heerlijke chocoladetruffels. Deze eenvoudige, pure chocolade truffels zijn decadent, smaken goddelijk en zijn ...
Lees meerAardbeientaartjes met banketbakkersroom
Wie van bakken houdt, mag tijdens het aardbeienseizoen niet nalaten om deze verse aardbeientaartjes met ...
Lees meer