Bakkoula salade

2009-09-08
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 2 struiken bakkoula
    1/2 theeglas olijfolie
    1 koffielepeltje milde spaanse peper
    1 koffielepeltje cayennepeper
    zout
    5 knoflookteenetje
    1 kom gehakte peterselie en koriander
    sap van citroen
    50g rode olijven
    1 in repen gesneden citroen

Werkwijze

Stap1

Maak de twee struiken bakkoula schoon, verwijder de gele en beschadige bladeren, was de groente meerdere keren, laat groenten uitlekken en snijd de groente fijn met een mes.

Laat de bakkoula 20 min boven de stoom in een couscouspan koken, doe de bakkoula vervolgens in een braadpan en voeg er olijfolie, komijn, milde spaanse peper, cayennepeper, zout dijn gehakte knoflook, peterselie en de korianer aan toe.

Braad alles 10 min aan op een zacht vuur, roer er aan het einde van de kookteid met een houten spatel het citroensap doorheen.

voor het opdienen decoreren met olijven en de in repen gesneden citroen

je kan het zelfde recept ook bereiden met spinazie

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Couscous salade

    Couscous salade voor 6 personen recept

  • Knapperige gezonde salade

    Knapperige gezonde salade

  • Salade met geroosterde wortel en kipfilet

    Salade met geroosterde wortel kipfilet en honing

  • Eigen gezonde bulgur salade met tonijn

    Gezonde bulgur salade met tonijn – eigen recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (16)

  1. Geplaatst door saartje2009 aan 09-09-2009

    Waarom doe jij me na?
    Want ik heb dat oke als recepten wilt kan je me vragen hoor

  2. Geplaatst door koken20 aan 09-09-2009

    sorry hoor maar ik ga niet zoeken door heel tajin.nl om te kijken f jij die recept ook hebt? waarom zou ik je na doen ik ben niet zo levenloos alsof ik tijd heb om mensen na te doen,,
    IK HEB HET RECEPT ZEKER NIET VAN JOU GEPAKT
    waar heb jij het recept vandaan??

  3. Geplaatst door melahat aan 09-09-2009

    dames geeen ruzie maken voor bakkoula, da sta in de marokaanse kookboek

  4. Geplaatst door sadiye aan 09-09-2009

    nee nee absoluut geen ruzie maken over dubbelstaande recepten we zijn hier allemaal zusters en we delen onze recepten.

  5. Geplaatst door koken20 aan 10-09-2009

    oké maar ik heb hem wel van een kookboek maar wat ik raar vind is dat ze gelijk zegt waarom ik haar na doe,,maar ik laat het hier bij zitten,
    gr koken20

  6. Geplaatst door saartje2009 aan 23-09-2009

    Oke srry maar het leek er zo op het spijt me kan je me vergeven en Sadiyeen melahat hebben gelijk

    Groetjess

  7. Geplaatst door sadiye aan 23-09-2009

    😀 ja wij hebben gelijk

  8. Geplaatst door sadiye aan 23-09-2009

    saartje er staan wel meer dingen dubbel tis normaal

  9. Geplaatst door sadiye aan 23-09-2009

    koken20 vergeef je saartje2009?? 😀 kom op

  10. Geplaatst door sadiye aan 23-09-2009

    ik heb je ook nog 5 punten gegeven 😀

  11. Geplaatst door koken20 aan 24-09-2009

    haha,ik lees nu pas het berichtje
    maak niej uit alleen dacht ik dat je het negatief bedoelde 😉
    bedankt sadiyee voor de 5 punten:P
    veel kookplezier
    doeg

  12. Geplaatst door sadiye aan 24-09-2009

    😀 koken20 vergeef je saartje?

  13. Geplaatst door koken20 aan 25-09-2009

    ok maak niet uit saartje,,
    iedereen kan foute maken 😛
    doegg

  14. Geplaatst door gerda aan 25-09-2009

    nu is iedereen weer blij .
    maar wat is bakkoula ik las ergens een soort spinasie waar kopen jullie de echte bakkoula

  15. Geplaatst door saartje2009 aan 22-10-2009

    Bedankt koken20 ik geef jou 5 punten

  16. Geplaatst door koken20 aan 07-11-2009

    tnxx saar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.