Champignons kaassaus

2005-10-09
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 2 el boter 
    - 1 fijngesneden ui 
    - 1 fijngesneden teentje knoflook 
    - 250 g schoongemaakte, in vieren gesneden champignons 
    - 200 g in reepjes gesneden oesterzwammen 
    - 1 zakje Maggi Kaassaus 
    - fijngesneden bieslook

Werkwijze

Stap1

1. Fruit in boter de ui en het teentje knoflook 4 minuten.

2. Voeg er de champignons en de oesterzwammen aan toe en laat 5 minuten zachtjes bakken.

3. Schenk 2, 5 dl koud water erbij, roer er de Maggi Kaassaus door en laat de saus op halfhoog vuur onder roeren binden.

4. Roer voor het opdienen wat fijngesneden bieslook door de saus.

Kant-en-klare sauzen krijgen een extra volle smaak als u ze bereidt met melk in plaats van water.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.5 / 5)

4.5 5 12
Beoordeel dit recept

12 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een makkelijk kwarktaart recept om ervan te genieten

    Kwarktaart een makkelijk recept om ervan te genieten

  • Hele luchtige kokostaart recept

    Hele luchtige kokostaart

  • Roomsaus - Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus

    Roomsaus – Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus

  • Bladerdeeg met pudding ideaal als je bezoek krijgt

    Bladerdeeg met pudding ideaal als je bezoek krijgt – Bereidingsfoto’s

  • Kip madras koken zonder pakjes en zakjes

    Kip madras koken zonder pakjes en zakjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door xchidax aan 07-12-2008

    Klinkt heerlijk!

  2. Geplaatst door amfirdaus aan 05-05-2009

    ga ff proberen hahaha kus

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.