Nussmonde

2008-09-30
  • Opbrengst : 34 stuks
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Recept voor 34 stuks
    *75 g bloem
    *40 g suiker
    *75 g boter, koud
    *75 g walnoten gemalen
    *1/2 el cacao
    *0,5 g zout

Werkwijze

Stap1

Doe de ingrediënten in een kom en kneed een deeg. Zet het deeg 30 minuten in de koelkast. Rol het deeg uit tot 3 mm en steek koekjes uit.

Bak de koekjes op 200ºC 14 minuten (elektrische oven) Laat ze afkoelen.

Decoreer ze desgewenst met witte chocolade en koffieboontjes en pecannoten.

Recept 34 stuks

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 9
Beoordeel dit recept

9 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.