Vanille – Kaneel spiralen

2009-12-24
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Ingrediënten deeg:
    60 gram poedersuiker
    85 gram boter
    1 ei
    20 eetlepels bloem
    1 eigeel
    Mespuntje zout
    1 zakje vanillesuiker
    Wat melk
    Vulling:
    1 eiwit
    1 eetlepel water
    30 gram suiker
    1,5 eetlepel kaneel
    glazuur van een zakje vanillesuiker, wat kaneel(Niet te veel!), poedersuiker en water (Beetje dik) En laat dit als de koekjes zijn afgekoeld intrekken in de koekjes.

Werkwijze

Stap1

Kneed De ingrediënten van het deeg goed door elkaar, als het te waterig is doe je er nog wat bloem bij en als het te droog is doe je er wat melk bij. Maak hier een bol van en rol dit uit op een met bloem bekleed dienblad.

Klopt De ingrediënten voor de vulling stijf en besmeer de platgemaakte deeg hiermee. Rol het geheel dan op en doe het in vershoudfolie voor ongeveer 1 uur in de koelkast.(Als het stevig is) Snij er dan plakjes van en bak ze in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 15 minuutjes, hou ze wel zelf goed in de gaten

geen

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door vaderliefje aan 09-05-2010

    waaar blijfft diee ingredienten

  2. Geplaatst door oummyounes aan 16-11-2010

    hallo ,wanneer stuurt u het recept op dank u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.