Vanille – Kaneel spiralen
2009-12-24- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 5m
Ingrediënten
- Ingrediënten deeg:
60 gram poedersuiker
85 gram boter
1 ei
20 eetlepels bloem
1 eigeel
Mespuntje zout
1 zakje vanillesuiker
Wat melk
Vulling:
1 eiwit
1 eetlepel water
30 gram suiker
1,5 eetlepel kaneel
glazuur van een zakje vanillesuiker, wat kaneel(Niet te veel!), poedersuiker en water (Beetje dik) En laat dit als de koekjes zijn afgekoeld intrekken in de koekjes.
Werkwijze
Stap1
Kneed De ingrediënten van het deeg goed door elkaar, als het te waterig is doe je er nog wat bloem bij en als het te droog is doe je er wat melk bij. Maak hier een bol van en rol dit uit op een met bloem bekleed dienblad.
Klopt De ingrediënten voor de vulling stijf en besmeer de platgemaakte deeg hiermee. Rol het geheel dan op en doe het in vershoudfolie voor ongeveer 1 uur in de koelkast.(Als het stevig is) Snij er dan plakjes van en bak ze in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 15 minuutjes, hou ze wel zelf goed in de gaten
geen
Gemiddelde waardering
(5 / 5)
1 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door vaderliefje aan 09-05-2010
waaar blijfft diee ingredienten
Geplaatst door oummyounes aan 16-11-2010
hallo ,wanneer stuurt u het recept op dank u