Vanille – Kaneel spiralen
2009-12-24
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- 
				  Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 5m
Ingrediënten
- Ingrediënten deeg:
 60 gram poedersuiker
 85 gram boter
 1 ei
 20 eetlepels bloem
 1 eigeel
 Mespuntje zout
 1 zakje vanillesuiker
 Wat melk
 Vulling:
 1 eiwit
 1 eetlepel water
 30 gram suiker
 1,5 eetlepel kaneel
 glazuur van een zakje vanillesuiker, wat kaneel(Niet te veel!), poedersuiker en water (Beetje dik) En laat dit als de koekjes zijn afgekoeld intrekken in de koekjes.
Werkwijze
Stap1
Kneed De ingrediënten van het deeg goed door elkaar, als het te waterig is doe je er nog wat bloem bij en als het te droog is doe je er wat melk bij. Maak hier een bol van en rol dit uit op een met bloem bekleed dienblad.
Klopt De ingrediënten voor de vulling stijf en besmeer de platgemaakte deeg hiermee. Rol het geheel dan op en doe het in vershoudfolie voor ongeveer 1 uur in de koelkast.(Als het stevig is) Snij er dan plakjes van en bak ze in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 15 minuutjes, hou ze wel zelf goed in de gaten
geen
Gemiddelde waardering
(5 / 5)
1 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
- 
			                Vegetarisch Nee
- 
			                Lactose Nee
- 
			                Dieet Nee
- 
			                Gluten Nee
- 
			                Kcal Onbekend
- 
			                Vet Onbekend
- 
			                Eiwitten Onbekend
- 
			                Carbohydraten Onbekend

 
						
 
												 
												 
												 
												 
												









Geplaatst door vaderliefje aan 09-05-2010
waaar blijfft diee ingredienten
Geplaatst door oummyounes aan 16-11-2010
hallo ,wanneer stuurt u het recept op dank u