Recipes from Ingredient: Crème fraîche

Crème fraîche (Frans voor verse room) is aangezuurde room, met 35% melkvet of meer, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren gebruikt men melkzuurbacteriën en laat men het ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20°C rusten.

Miniquiches met kip en feta

Miniquiches met kip en feta

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.7 / 5)

Deze quiches zijn zo lekker, ik maak ze elk jaar met de ramadan. Je kunt ...

Lees meer
Een lekkere frisse taart

Een lekkere frisse taart

Recept categorie:
Waardering:(2.8 / 5)

Een lekkere frisse taart recept van um qutaibah

Lees meer
Witte chocolade kwarktaart

Witte chocolade kwarktaart

Recept categorie:
Waardering:(5 / 5)

Views: 22.974 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Artisjokkenpie

Artisjokkenpie

Recept categorie:
Waardering:(4.6 / 5)

Vegetarische, hartige pie

Lees meer
Turks gebakje

Turks gebakje

Recept categorie:
Waardering:(4.5 / 5)

Je hebt nodig, voor de bak die ik heb gebruikt (grootte van een doorsnee lasagneschaal):

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kipfile in kaassaus

Recept categorie:
Waardering:(0 / 5)

Kipfile in Kaassaus

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Turkamisu

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Een heel lekker toetje, gebakje echt het proberen waard.

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kerrie-kersen taart(hartig!)

Recept categorie: , ,
Waardering:(3 / 5)

let op!! Dit is een hoofdgerecht, het vult heel erg. De samenstelling klinkt vreemd, maar ...

Lees meer
Kaascake

Kaascake

Recept categorie:
Waardering:(5 / 5)

Een heerlijk recept die ik van me moeder heb gehad, het is ook lekker om ...

Lees meer
Feta in bladerdeeg of in filodeeg

Feta in bladerdeeg of in filodeeg

Recept categorie:
Waardering:(3.7 / 5)

links ligt de kaascake 1 van mijn andere recepten, in het midden ligt gehakt in ...

Lees meer