Recipes from Ingredient: Honing

Honing is een natuurlijke zoetstof die door honingbijen wordt gemaakt, met de door hen verzamelde nectar als hoofdingrediënt. Nectar is afkomstig van bloemen en bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen. De bijen veranderen de nectar in honing door er enzymen aan toe te voegen en door het overtollige vocht van de nectar te laten verdampen.

Kaasrolletjes

Kaasrolletjes

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.5 / 5)

Kaasrolletjes, zijn heel simpel en ideaal als je snel iets wil klaarmaken voor onverwachts bezoek ...

Lees meer

Amlou – extra ingrediënten

Waardering:(3.7 / 5)

Amlou is een mengsel van Arganolie, amandelen en honing en wordt gezien als een ware ...

Lees meer

“Spaghetti”-Chebbakia

Recept categorie: , , , Keuken:
Waardering:(4 / 5)

De ramadan komt er weer bijna aan en dan slaan veel Marokkaanse vrouwen aan het ...

Lees meer
Basbousa

Basbousa

Recept categorie: Keuken: ,
Waardering:(3.8 / 5)

Lekker zoet griesmeel gebak voor in de ramadan.

Lees meer
Mini mhensha met gemalen amandelen

Mini mhensha met gemalen amandelen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Mini mhensa met gemalen amandelen, Maal de 350 gram amandelen met schil (niet te grof ...

Lees meer
Cake met kokos

Cake met kokos

Recept categorie:
Waardering:(3.8 / 5)

Cake met kokos, Weer een cake maar dit keer met een andere vulling.

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Honingkoek

Recept categorie:
Waardering:(1.7 / 5)

Honingkoek, Ik vind ze meestal de volgende dag het lekkerst als de honing er is ...

Lees meer
Pindabonbons - Bonbons van chocolade en ongezouten pinda's

Pindabonbons

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(2.7 / 5)

Views: 17.282

Lees meer
Verschillende Marokkaanse koekjes

Verschillende Marokkaanse koekjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.7 / 5)

Views: 20.807

Lees meer
Briwat - Marokkaanse filo- Amandeldriehoekjes

Briwat -Marokkaanse filo-Amandeldriehoekjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.5 / 5)

Als je het vouwen door hebt, is het echt een heel makkelijk koekje om te ...

Lees meer