Notencaké

2007-11-10
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *5eieren
    *200gr bruine basterdsuiker
    *200gr boter
    *4spl olie
    *2z vanillesuiker
    *150gr studentenhaver
    *beetje melk
    *280gr bloem
    *1z bakpoeder
    *1spl cacao

Werkwijze

Stap1

Weeg alle benodigheden af, doe alles in één kom behalve de studentenhaver.

Verwarm de oven op 175'c

Smeer de bakvorm in, meng alles onder elkaar.

Voeg de studenhaver er bij en doe de beslag in de bakvorm.

Bak +-50mint op 175°c

laat goed afkoelen !

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

  • Biscuit Rolcake zonder oven binnen 10 minuten klaar

    Biscuit Rolcake zonder oven binnen 10 minuten klaar

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door superkok aan 16-12-2007

    nou die ziet er lekker uit hoor

  2. Geplaatst door Ravermoslima aan 05-01-2008

    Hey dank je wel maar je moet ze ook maken, sorry dat ik nu pas antwoordt want was op vakantie.

  3. Geplaatst door salaat5 aan 20-03-2008

    hallo almaal ik wil weten wat is studentenhaver en wat btykent 4spl olie dankjewel

  4. Geplaatst door mimimoeder aan 22-10-2008

    spl is soeplepel eetlepel en het ziet er zeker lekker uit ik ga het maken insallah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.